Odormute C pudra concentrata

135,00 RON

Pudra concentrată Odormute C elimină mirosul de animale și îndepărtează mirosul de urină din aproape orice material. Formula concentrată de enzime a fost proiectată pentru a schimba chimic sursa mirosului și pentru a-l îndepărta definitiv, nu doar pentru a-l acoperi.

Pudra concentrata  450 g.

Se folosește cu succes atât industrial cât si caznic pentru a înlătura mirosurile din::

  • agricultură: îndepărtează mirosul dejecțiilor de animale din ferme, precum si mirosul de compost din rezervoare
  • frizerii și saloane de coafură: elimină mirosul scurgerilor de canalizare
  • fose septice, latrine, canalizare, toalete, pișoare, scurgeri de canalizare a toaletelor publice
  • canisite, țarcuri de câini,
  • litiere, miros de pisica
  • miros de fum
  • pubele de gunoi, tomberoane
Cantitate

 

 

 

Odormute este un mix de enzime naturale care elimina orice miros organic. Acțiunea chimica a prafului Odormute elimină mirosul, nu doar îl maschează.

Odormute se poate folosi în siguranță pe orice suprafață, de la beton la covoare. Datorită concentrației puternice, elimină chiar și mirosul de sconcs de pe animalele de companie. De peste 30 de ani Odormute se vinde cu garanția primirii banilor inapoi. Nu este daunator pentru oameni, animale de companie sau plante.

Odormute C se folosește pentru peluze, țarcuri de câini si canisite.

Alte întrebuințări: Odormute c elimina cu succes mirosurile urâte a tomberoanelor, coșurilor pentru scutece, a cuștilor pentru animale. Elimina cu succes chiar si mirosul de fum din țesături. Se poate folosi în siguranță pe orice suprafață, de la beton la covoare. Acțiunea lui puternică eliminând chiar și mirosul puternic de sconcs din blana animalelor de companie.

Instructiuni de utilizare:

Soluția de bază, pentru orice suprafață:

Amestecați jumătate lingură de praf Odormute C cu un galon (3,78 litri) de apă călduță.

Amestecați Odormute cu apa călduță pânâ când praful se dizolvă complet. Pentru rezultate mai bune puteți să amestecați pulberea in 500 ml apă, asteptați 5 -10 minute, amestecând din când în când, pentru o mai buna dizolvare, apoi amestecați solutia cu cantitatea de apa caldă rămasă.

Enzimele se activează adăugând apă călduță. Pentru a obține cel mai bun rezultat enzimele trebuiesc foosite în maxim 4 ore de la activare.

Temperatura apei trebuie să fie între 7 º C și 60 º Celsius, intervalul optim de temperatură fiind între 21 º C și 32 º C. Înghețul nu dăunează enzimelor, totuși, temperaturile de peste 60º C le distruge.

Peluze, Țarcuri de câini și canisite

Este ideal pentru eliminarea mirosului provocat de urina si excrementele câinilor, atât din tarcul acestora, cât și din grădină, curte, terasă sau aleei. Elimina mirosurile de pe orice suprafață, beton, gresie, iarba, iar dacă este bine îmbibat, chiar si din pamant.

Este potrivit pentru canise, adăposturi, pensiuni de animale de companie, sau pentru deținătorii unuia sau mai multor animale.

Tratament inițal:

În zone cu miros persistent folosiți o solutțe din 1/2 lingură praf Odormute C și un galon (3.78 l) apă. Amestecatț praful Odormute in 500 ml apă călduță până când este complet dizolvat ( aproximativ 5-10 minute), dupa care turnati amestecul în apa rămasă și amestecați. Aplicați soluția cu un pulverizator sau spălați zona cu mopul si găleata. Soluția Odormute trebuie să ajungă la sursa mirosului pentru a-l elimina. Lăsați să se usuce.

Folosire uzuală, dupa tratamentul inițial

Preparați un amestec din 1/2 lingură praf Odormute C și 3 galoane apă călduță. Se folosește exact ca în descrierea de mai sus.

Dezodorizarea litierei, eliminarea mirosului urinei de pisică

Cu produsul Odormute puteți elimină simplu și eficient mirosul urinei de pisică din haine, covoare, mochetă, tapițerii, saltele și alte materiale. Litiera pisicii nu va mai mirosi urât dacă folosiți Odormute.

Pentru a neutraliza mirosul neplăcut al litierei, produsul se foloseste sub forma de pulbere. Presărați 1 lingură de produs direct pe litiera proaspăt schimbată.

Pentru a scoate mirosurile cauzate de „accidentele” animalelor de companie, aplicați soluția cu un pulverizator sau cu un burete direct pe suprafața afectată. Elimină chiar și mirosurile mai vechi provocate de pisici sau motani. Deoarece este compus din enzime naturale se poate folosi chiar și în cazul pisoilor, protejeaza mediul și este biodegradabil.

Utilizarea produsului pentru a elimina mirosul de urină de pisică:

1. Amestecați 1/2 lingură Odormute C/ la 1 galon (3,78 litri) de apă călduță. Amestecați praful Odormute cu 500 ml apă călduță până când se dizolvă complet, apoi combinați cu restul de apă călduță rămasa.

2. Pulverizați soluția cu un pulverizator pe întreaga zonă afectată (asigurați-vă că ați pulverizat întreaga suprafață afectată de urină).Soluția trebuie să ajungă în contact direct cu sursa mirosului pentru a fi eficientă. Este important să se trateze întreaga suprafață afectată de urină. Odormute elimină mirosul, dar nu este un repelent, nu va elimina comportamentul neplăcut al pisicilor.

Utilizarea în agricultură

Odormute C se poate folosi la ferme agricole si de animale, pentru îndepărtarea mirosurilor si pentru descompunerea dejecțiilor.

Folosiți apă călduță pentru a prepara soluția. Amestecați bine înainte de folosire. Dacă temperatura mediului înconjurător este mai mica de 16º C dublați doza recomandată. Este important ca Odormute C pudră concentrată să fie folosit în încăperi bine ventilate și aerisite, la doza recomandată. A nu se folosi în prezența chimicalelor bacteriostatice.

Aplicatii industriale ale pudrei Odormute C:

In frizerii si saloane de coafură ( țevi și scurgeri de chiuvete) se folosește zilnic o linguriță.

Scurgeri de cadă, duș, chiuvetă: se folosește 1 linguriță o dată/lună

Canalizare: 1 linguriță/2,5 cm teavă scurgere, lunar sau de câte ori e nevoie.

Lavoare, ghiuvete, pișoare: 1 lingură/ săptămână

Fose septice, latrine, hazna: 1 cană/1890 litri, o dată pe an sau de câte ori e nevoie.

Toalete ecologice: 1/2 cana /până la 18,9 litri / lunar

Toalete din rulote sau bărci: 1 lingură/38 litri/fiecare umplere.

Precauții:

Evitați contactul direct cu ochii, pielea sau răni deschise. A nu se ingera. A nu se păstra la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie. Poate provoca iritații in contact cu pielea sau ochii.Conține enzime proteolitice.

Prim ajutor:

În caz de contact cu ochii, limpeziți bine cu apă rece. Îndepărtați lentilele de contact, dacă e cazul. În cazul pielii, spălați bine locul cu apă rece și săpun. Consultați medicul dacă apar iritații.

7 Produse

S-ar putea sa-ti placa