Tratament fose septice

52,00 RON

Activator biologic pentru fose septice pe bază de bacterii și enzime, 450 g.

Tratamentul concentrat pentru fose septice previne depunerile reziduale pe fundul fosei, descompune și lichefiază grăsimile, amidonul, materiile fecale, hârtia igienică transformând materiile solide in lichid.

Cantitate

 

 

 

Odormute septic Tank este un tratament de îreținere pentru fose septice. Acesta conține atât bacterii cât și enzime care ajută la degradarea rezidurilor, transformându-le în lichid. Mix-ul de bacterii aerobe și anaerobe cu enzimele sintetice, dar și naturale, ajută la prevenirea depunerilor reziduale pe fundul fosei septice, reducându-se astfel necesitatea de vidanjare mecanică.

'Știința' din spatele formulei

Odormute Septic tank Maintenance este o combinație de bacterii Bacillus aerobe și anaerobe cu enzime naturale. Aceste bacterii 'prietenoase și folositoare' se adaugă într-un mediu favorabil, cum ar fi fosa septică, sporii acestora germinează în celule care cresc și activează sistemul enzimatic pe care îl hrănesc cu nutrienții necesari.

Odormute Septic tank Maintenance conține cinci tulpini de bacterii Bacillus, două din acestea fiind facultativ anaerobe. Bacteriile facultativ anaerobe funcționeaza atât cu, cât și fără oxigen.

De ce Odormute Septic tank Maintenance conține atât bacterii cât și enzime?

Bacteriile nu sunt enzime, ele sunt niște celule vii. Bacteriile produc și folosesc enzime pentru a descompune compușii chimici. Enzimele sunt proteine care accelerează reacțiile biologice. Enzimele sunt niște catalizatori care se leaga de alți compuși pentru a le descompune, astfel enzimele ajută bacteriile ,să-și facă treaba și grăbesc procesul de descompunere.

Cum se folosește?

Folosit lunar păstrează sistemul de drenaj curat și previne depunerile solide pe peretii fosei. Se foloseste 225 g /lună. Cantitatea necesara se pune în vasul de toaletă și se trage apa. Se tratează o cantitate de pană la 5700 l/ sistem.

Fabricat în SUA.

9 Produse

S-ar putea sa-ti placa