Odormute pudra parfumata indeparteaza mirosurile urate

45,00 RON

Odormute este un mix de enzime naturale care elimina orice miros organic. Acțiunea enzimelor din pudra Odormute elimină sursa mirosului, modificâdu-i compoziția chimică, nu doar îl maschează. Nu este daunator pentru oameni, animale de companie sau plante. Elimina mirosul de: urină din covoare, mochete, pereți, țesături, mirosurile din țarcul cainelui, mirosurile de dejecții din curți, trotuare, adăposturi de animale, pensiuni pentru câini și pisici. Produs sub formă de pulbere concentrat 85g; suficient pentru 11 litri de soluție

Dezodorizați cu pudra Odormute:

  • tomberoanele, pubelele,
  • coșul pentru scutece, 
  • canapele, 
  • mobila, covoare, mochete, draperii, paturi, 
  • saltele, 
  • frigidere și lăzi frigorifice,
  • toalete, litiera pisicii, țarcuri de câini, canisite, aleii
Cantitate

 

 

 

Odormute este un mix de enzime naturale care elimina orice miros organic. Acțiunea enzimelor din pudra Odormute elimină sursa mirosului, modificâdu-i compoziția chimică, nu doar îl maschează. Nu este daunator pentru oameni, animale de companie sau plante.

Odormute se poate folosi în siguranță pe orice suprafață, de la beton la covoare. Dizolvați Odormute în concentrația dorită pentru a elimina mirosul din țarcul câinelui sau de pe terasâ, din covoare, țesături, îmbrăcăminte, tapițerie și mobilier, oriunde există un miros neplăcut. Datorită concentrației puternice, elimină chiar și mirosul de sconcs de pe animalele de companie.

Important: Odormute funcționează chimic, schimbând sursa mirosului. Este necesar ca soluția pe bază de apă și pudră Odormute să intre direct în contact cu sursa mirosului pentru a putea elimina mirosul neplăcut. Înainte de utilizarea Odormute nu se foloseste nici un fel de subtanță chimică sau alt agent de curățare.

Într-o formă de pulbere, Odormute este ușor de depozitat și utilizat și își mentine compozitia până la 5 ani. De peste 30 de ani Odormute se vinde cu garanția primirii banilor inapoi.

Produsele Odormute ™ sunt utilizate de peste 50 de ani și funcționează garantat!

9 Produse

S-ar putea sa-ti placa